Vacature

IT-auditor

IT-auditor gezocht!

Auvaro voert audits uit op het gebied van IT, informatiebeveiliging en compliance. Onze missie is zekerheid bieden aan onze klanten en hun stakeholders. Wij zijn op zoek naar nieuwe IT-auditors om ons team te versterken.

Weet jij je goed wegwijs te maken in diverse systemen, springen onregelmatigheden jou direct in het oog en ben jij nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat bij verschillende bedrijven? Dan is een functie als IT-auditor iets voor jou!

Ben jij..

Kun jij..

Zoek jij..

En wil jij..

Jezelf snel ontwikkelen door:

Als IT-auditor kom je bij veel verschillende bedrijven en spreek je mensen op verschillende niveaus in de organisatie. Wij hebben een grote diversiteit aan klanten, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het is jouw taak om binnen enkele dagen een goed beeld te krijgen van de organisatie en daar een oordeel over te geven. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren, dan bieden wij jou een uitdagende fulltime functie als IT-auditor met de mogelijkheid om om jezelf verder te ontwikkelen.

Heb je verder vragen over de functie of wil je meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen? Bezoek onze website (https://www.auvaro.nl) of neem telefonisch contact op (085 130 6960 ).

Reageer snel en solliciteer direct! 

    Sollicitatieformulier

    Velden met een * zijn verplicht.    Ik ga akkoord met het privacy statement.