Over Auvaro

Praktisch, professioneel en plezierig

De oprichters

Auvaro is in 2020 opgericht door Bas van der Linden, Erik Spaans en Leo Benschop. De behoefte om een nieuwe organisatie op te richten werd ingegeven door de overweging van Bas, Erik en Leo dat het auditproces beter kan en moet aansluiten op de wensen van onze klanten. De meer traditionele werkwijze van de organisaties waarvoor zij werkten waren meer gericht op de eigen processen, waarbij de klantwensen op de achtergrond verdwenen. Met name verstikkende interne procedures, te weinig aandacht voor de praktijk en het onduidelijk communiceren naar de klant waren hun een doorn in het oog. Bij Auvaro is het daarom volledig anders ingericht. 

Bas van der Linden

WhatsApp Image 2020-06-12 at 16.22.10

Bas is sinds 3 jaar full-time auditor. Daarvoor heeft hij in de directie van meerdere IT-bedrijven deelgenomen. Tevens heeft hij uitgebreide hands-on ervaring als Security Officer opgedaan bij bedrijven die gecertificeerd werden tegen de ISO9001-, 27001- en NEN7510-standaarden.

Erik Spaans

Erik is een IT-auditor met meer dan 20 jaar (internationale) ervaring in interne en externe IT-auditfuncties bij multinationals, accountants- en adviesbureaus.

Leo Benschop

Leo heeft meer dan 14 jaar ervaring als IT-auditor en security professional met uitgebreide kennis van audit en compliance vraagstukken.

Over Auvaro

Praktisch

 • We werken effectief en efficiënt;
 • We vertellen niet alleen wat, maar we focussen met name op hoe;
 • Onze prioriteiten liggen in lijn met die van u.

Professioneel

 • We luisteren goed, maar blijven kritisch;
 • We zijn transparant in onze communicatie.

Plezierig

 • We zijn pas klaar als u tevreden bent;
 • Onze prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Iedere audit voeren wij uit volgens een vaste methodiek, die vooraf met u wordt gecommuniceerd. Vanaf het eerste moment heeft u een van onze senior partners als vast aanspreekpunt, die zowel voor, tijdens als na de audits beschikbaar is voor vragen en opmerkingen. Onze teams bestaan uit getalenteerde, hardwerkende professionals, die hun kennis voortdurend actueel houden en niet stoppen tot u tevreden bent.

Tijdens de audits stellen wij onafhankelijk vast dat de processen binnen uw organisatie voldoende worden beheerst om de eisen en wensen van uw stakeholders na te komen. Dit doen wij door het stellen van kritische vragen die inzicht geven in de werking van uw organisatie en door slechts tevreden te zijn met antwoorden wanneer deze afdoende zijn onderbouwd met bewijs. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze diensten/producten, zodat wij kunnen waarborgen dat er niet alleen aan onze hoge eisen wordt voldaan, maar ook aan uw eisen. Zo weet u exact wat u kunt verwachten en wat wij van u verwachten. De gevraagde zekerheid voor u en uw stakeholders staan voorop.

Deze opstelling en werkwijze heeft al vele klanten ervan overtuigd om hun audits uit te laten voeren door auditors van Auvaro. De diensten die Auvaro levert zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

 • Assurance-verklaringen:
  Het uitvoeren van ISAE 3000, ISAE 3402, SOC 2, TPM en DigiD-audits
 • Certificeringsaudits:
  Het uitvoeren van ISO9001, ISO22301, ISO27001 en ISO27701 audits
 • Privacy audits
 • Speciale opdrachten
 • Detachering
  Het tijdelijk ter beschikking stellen van auditors
 • Trainingen
  Het verzorgen van trainingen op het gebied van audit, informatiebeveiliging, privacy, etc.

Wij zijn door onze brede ervaring als auditor van managementsystemen specialist op het gebied van de beheersing van informatiebeveiliging. We beheersen de theoretische kaders en zijn in staat om deze te vertalen naar uw uitdagingen in de praktijk. Dat komt ook tot uitdrukking in het Auvaro Kenniscentrum: hier vindt u allerhande nuttige informatie, van praktische tips tot voorbeelden. 

Ook zijn wij specialist op het gebied van uitbesteding. Door onze ruime ervaring op het gebied van third partyverklaringen, hebben vraagstukken op het gebied van aansturing en verantwoording in uitbestedingsrelaties voor ons geen geheimen. Ons kenniscentrum uitbesteding omvat verschillende artikelen en documenten waarin u meer informatie hierover kunt vinden.