Bodegraven, 29-12-2020 – Bas van der Linden, Erik Spaans en Leo Benschop hebben samen hun ideeën voor innovatieve assurance vormgegeven in Auvaro.

Per 1 januari zal de assurancedienstverlening van ControlSolutions International Business Assurance worden voortgezet onder de naam Auvaro. Deze nieuwe naam staat voor een nieuwe werkwijze die beter aansluit op de wensen van onze klanten. Deze werkwijze steunt op drie pilaren:

  • Persoonlijke aandacht:
    Vanaf het eerste moment heeft u een van onze senior partners als vast aanspreekpunt, die zowel voor, tijdens als na de audits beschikbaar is voor vragen en opmerkingen.
  • Betrokkenheid:
    Onze teams bestaan uit getalenteerde, betrokken, hardwerkende en kritische professionals, die goed op de hoogte zijn van uw business en graag een stap extra doen voor een optimaal resultaat. Wij staan naast u en niet tegenover u.
  • Betrouwbaarheid:
    Iedere audit voeren wij uit volgens een vaste methodiek, die vooraf met u wordt gecommuniceerd en optimaal wordt ondersteund door geautomatiseerde middelen.

Een bijkomend voordeel van onze werkwijze is dat deze zeer efficiënt is. Daardoor kunnen wij onze diensten aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven.

Kennismaken met Auvaro of meer weten over onze werkwijze? Neem contact op via de website www.auvaro.nl, via de mail op info@auvaro.nl of telefonisch op nummer 085 130 6960.

Categories: Auvaro