Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten?

Uw partner in direct mail, transactiemail, fulfilment en scanning.

Veilig, betrouwbaar en voordelig

Uw doelgroep bereiken met een originele post mailing?

Facturen, loonstroken of andere vertrouwelijke documenten (digitaal) versturen? Jetmail neemt graag alle zorg bij u uit handen. Bij ons weet u zeker dat uw boodschap altijd bij de juiste persoon aankomt. Ook al is de inhoud van elke mailing uniek. In onze gigantische productiehal regelt Jetmail het allemaal; printen, vouwen en snijden, couverteren, sealen en verzenden. Jetmail is Premium partner van PostNL en direct aangesloten op de berichtenbox van mijnoverheid.

Welke certificaten en verklaringen hebben jullie?

De ISO certificaten bevestigen de kwaliteit van onze dienstverlening.

ISO certificaten:

ISO 9001Kwaliteit
ISO 14001Milieumanagement
ISO 27001Informatiebeveiliging
ISO 27701NIEUW – Privacy informatiebeveiliging
ISO 22301Bedrijfscontinuïteit
ISAE 3402Uitbesteden van processen

Hoelang hebben jullie deze al?

Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van onze dienstverlening zijn uiterst belangrijk voor ons. De certificaten voor informatiebeveiliging en kwaliteit hebben wij daarom al meer dan 10 jaar. Dat geldt ook voor ons certificaat voor milieumanagement want wij hechten veel waarde aan het voeren van een strikt milieubeleid en het tonen van onze maatschappelijke betrokkenheid.

Om de continuïteit van onze dienstverlening aantoonbaar te borgen, zijn wij in 2015 gecertificeerd voor ISO 22301.

Vervolgens was het voor ons logisch om ook te voldoen aan de standaard voor privacy en daarom konden wij in 2021 het certificaat voor ISO 27701 toevoegen aan onze lijst met certificaten.

Wij zijn trots op deze certificaten en onze medewerkers die het mede mogelijk maken om aan de gestelde eisen te kunnen voldoen.

Waarom hebben jullie een ISAE 3402-verklaring?

ISAE 3402 geeft onze klanten net dat stukje extra zekerheid dat hun uitbestede bedrijfsprocessen bij ons in goede handen zijn. Met deze verklaring kunnen wij aantonen dat ons productieproces en systeem van gegevensuitwisseling integer, betrouwbaar en veilig zijn.

Waarom bij Auvaro?

De werkwijze van Auvaro sluit prima aan bij onze eigen werkwijze; praktisch, laagdrempelig en zeer deskundig. De audits ervaren wij als prettig waarbij er altijd ruimte is voor een leermoment zodat wij onze organisatie nog verder kunnen verbeteren.

p