Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten?

Bij USoft weten we dat organisaties de vrijheid willen hebben een eigen weg te kiezen in het inrichten van hun bedrijfsvoering. Software mag hierin geen obstakel zijn – het moet juist drempels wegnemen. USoft biedt organisaties een low-code platform voor de ontwikkeling of herbouw van bedrijf kritische systemen.

Het intelligente en flexibele low-code platform laat klanten snel innoveren en inspelen op de behoefte vanuit de markt. Onze technologie is gebaseerd op de kracht van bedrijfsregels, waardoor de context van de organisatie altijd centraal staat bij de oplossing. Voor het beste resultaat verdiept USoft zich altijd in de kern van de bedrijfsvoering en deze hoge kwaliteit van dienstverlening wordt door klanten gewaardeerd.

USoft’s low-code platform wordt wereldwijd gebruikt onder andere bij de rijksoverheid, luchtvaart, onderwijs, financiële instellingen en logistieke dienstverleners.

Welke certificaten en verklaringen hebben jullie?

USoft is in het bezit van het ISO9001- en het ISO27001-certificaat en een ISAE3402 type II-verklaring. Voor onze klanten zijn deze certificaten en de verklaring rand voorwaardelijk om met USoft samen te werken.

Hoelang hebben jullie deze al? 

USoft beschikt sinds 2018 over deze certificaten en de verklaring. Binnen in onze branche is het hebben van deze certificaten rand voorwaardelijk om projecten voor klanten te kunnen uitvoeren. Daarnaast is het voor onszelf een extra hulpmiddel om onze processen en systemen goed in te richten en de richtlijnen die we hebben opgesteld te volgen.

Waarom hebben jullie een ISAE 3402 Type-II verklaring? 

De ISAE 3402 type II- verklaring is bij USoft gebaseerd op de annex A van de ISO27001. Hiermee geven we onze klanten net dat stukje extra zekerheid dat ze nodig hebben. Dit geldt met name voor onze klanten die gebruik maken van onze privacy tool.

Waarom bij Auvaro?

Via de adviseur die ons ondersteund heeft bij de start van de certificering, zijn we bij Auvaro terecht gekomen. De afgelopen jaren hebben wij ervaren dat onze werkwijze goed aansluit bij de werkwijze van Auvaro. Beide zijn we praktisch ingesteld en beschikken we over de juiste deskundigheid waardoor de audits prettig en efficiënt verlopen.