Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten?

team.blue NL heeft een grote verscheidenheid aan diensten waarmee we consumenten en bedrijven een uitstekende infrastructuur bieden voor webhosting, domeinnaamregistratie, VPS, IaaS, colocatie, beheerde IT-oplossingen, e-commerceplatformen en connectiviteitsoplossingen.

Welke certificaten en verklaringen hebben jullie?

We kunnen met trots zeggen dat wij de volgende certificeringen en verklaringen hebben:

  • ISO 27001 : 2013
  • ISO 9001 : 2015
  • NEN 7510 : 2017
  • ISAE 3000D Type II voor OpenStack 2 platform
  • ISAE 3402 Type II voor Proserve

Hoelang hebben jullie deze al?

team.blue NL is het moederbedrijf van een verzameling aan verschillende merken en is ontstaan door een fusie van TransIP Group en Combell Group. Als moederbedrijf zijn wij al sinds de oprichting op 12 juni 2019 gecertificeerd. Verschillende merken hebben al in 2016 hun eerste certificeringen gehaald.

Waarom hebben jullie deze?

Informatiebeveiliging, kwaliteit en privacy staan hoog in het team.blue NL-vaandel. We staan met onze producten garant voor een veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande basis voor bedrijven en consumenten die zich op het internet begeven. Daarom hebben wij dit laten toetsen aan de hoge ISO, NEN en ISAE standaarden, met succes!

Waarom bij Auvaro?

Auvaro heeft een uitmuntende reputatie. Sinds de eerste certificeringen van onze merken in 2016 is de samenwerking met Auvaro altijd als zeer prettig en professioneel ervaren.