Wat zijn jullie bedrijfsactiviteiten? 

Voor onze klanten zijn wij de prijswinnende partner in cloud & migratie optimalisatie en managed services. Het is onze missie om voor hen een ​​vertrouwde adviseur te zijn, oplossingen op maat te bieden voor hun specifieke behoeften en hen op de hoogte te houden van de nieuwste IT-best practices. 

Wij wijden ons toe aan het ontzorgen van onze klanten op het gebied van IT. Zo halen zij het meeste uit het bedrijf en richten zich op bedrijfsprocessen die de meeste waarde toevoegen. 

Met onze langdurige reputatie als vertrouwde IT consultant, gebruiken we nu de ervaring voor het leveren van een best-in-class monitoring, onderhoud en optimalisatie oplossingen. 

Dit doen we in de vorm van: 

  • Migratie van IT systemen en processen naar cloud oplossingen;
  • Automation Services;
  • Ontzorgen en beheren van de gehele IT infrastructuur;
  • IT asset management;
  • Cloud Services & Solutions;
  • Data engineering;
  • Security as a Service;
  • Managed services.

Dit neemt de last van het beheer van de IT-infrastructuur weg, waardoor zij mensen kunnen toewijzen aan activiteiten die de meeste waarde genereren.  

Het ontwerpen, beheren en optimaliseren van IT-infrastructuur zijn de kerncompetenties van Simtech. Wij zijn sterk gemotiveerd om continu te verbeteren en op de hoogte te blijven van de laatste IT-ontwikkelingen. Onze opdrachtgevers zijn zich daarvan bewust en kiezen ervoor om deze werkzaamheden aan ons uit te besteden. 

Ons partnership met AWS en kennis van AWS cloud wordt gebruikt om het hele Manages Services Platform binnen AWS te hosten. 

Andere partners waar we graag mee samenwerken zijn: Oracle, Redhat, Cortex en Azure. 

Welke certificaten en verklaringen hebben jullie? 

We zijn ontzettend trots op onze nieuwe ISAE 3402 Type I-verklaring en ISO 27001-certificaat! 

Hoelang heb je deze al? 

De afgelopen tijd is er hard gewerkt en hebben we het certificaat en de verklaring sinds kort weten te behalen. 

Waarom hebben jullie een ISAE 3402 Type-I verklaring? 

Bij Simtech werken we met high end klanten, die een hoge veiligheidseis hanteren. Om hieraan te voldoen zijn we de ISAE 3402 gestart. Het is ook een onderdeel geweest van onze interne groei en zijn ontzettend blij met het resultaat.  

Daarnaast signaleren we een toenemende focus op hoogwaardige IT diensten. Met het implementeren van de processen die gepaard gaan aan het behalen van de verklaring, wordt hier gehoor aan gegeven. We maken ons sterk voor blijvende verandering en zijn nu nog meer bestand tegen de complexiteit van de toekomst.  

Waarom bij Auvaro? 

Auvaro werd ons aanbevolen. Na een intake waren wij al snel overtuigd. Auvaro was de juiste partij om ons te helpen; de getoonde expertise over de inhoud, maar ook aanpak, gaven ons een goed gevoel. Dit hebben we teruggezien tijdens de implementatie begeleiding, alsook tijdens de audit sessies met het team van Auvaro.