Business partners

Als u eerst op zoek bent naar ondersteuning bij implementaties

Business partners

Bent u op zoek naar ondersteuning en/of advies? In onderstaand overzicht presenteren onze business partners zich.

Audittrail is een internationale adviesorganisatie op het gebied van informatiebeveiliging, privacy, operational riskmanagement en business control. Audittrail levert een verscheidenheid aan social engineering tests en bewustwordingscampagnes. Tevens is Audittrail Microsoft partner op het gebied van Security & Compliance.

Audittrail is de organisatie achter CMF software: de ideale tooling voor de privacy officer, security officer en compliance manager. CMF is de meest praktische oplossing voor het beheersen van privacy- en securityprogramma’s. Met CMF heb je alles in één hand en is rapporteren en het afleggen van verantwoording eenvouding.  Met CMF ben je maximaal in control over privacy en security!

Meer info op: www.audittrail.nl / www.compliancemanagementframework.nl

Bink Advies helpt organisaties op pragmatische wijze voldoen aan diverse (internationale) eisen en standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en privacy zoals ISO 27001, NEN 7510, NEN 27701 en ISAE 3402.

De samenwerking met Auvaro is gericht op het begeleiden van organisaties met de opzet en implementatie van benodigde maatregelen en procedures zodat de “Assurance” werkzaamheden van Auvaro zo goed mogelijk worden doorlopen.

Dit doen wij door aandacht te besteden aan uw organisatie, door uw collega’s te spreken, werkprocessen te bekijken en met u te sparren over verbetermogelijkheden. Op een natuurlijke wijze en met draagvlak van alle betrokkenen zullen we vervolgens de verbeteringen doorvoeren die toegevoegde waarde leveren voor uw organisatie en u in staat stellen om uw certificerings- en compliance doelen te behalen.

BMGRIP

BMGRIP helpt organisaties bij het inrichten en onderhouden van integrale managementsystemen, bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging. Dit doet zij door het leveren consultancy en het begeleiden van implementaties en certificering. Alsmede door het verzorgen van het volledige beheer en optimalisatie van integrale managementsystemen.

De samenwerking tussen Auvaro en BMGRIP richt zich het leveren van complementaire diensten die organisaties helpen bij het verbeteren van informatiebeveiliging. Auvaro  zal beoordelen of een managementsysteem dat met behulp van BMGRIP is ingericht, voldoet aan de eisen van de ISAE 3402 norm. Een ander voorbeeld van de samenwerking is de gerichte inzet van penetratietesten om te toetsen of de ICT omgeving zoals beschreven in het managementsysteem voldoet aan de eisen van de norm ISO 27001 en/of NEN 7510.

Buro kim

Buro kim is specialist op het gebied van ISO 9001, ISO 27001 en MVO certificeringen ofwel Kwaliteitsmanagement, Informatiebeveiliging en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Buro kim geeft advies over deze certificeringen en begeleidt organisaties in de voorbereiding op en het behouden van een ISO certificaat. De samenwerking met Auvaro zorgt ervoor dat organisaties zorgeloos worden voorbereid  en gecertificeerd.

CertificeringsAdvies Nederland

CertificeringsAdvies Nederland heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van bedrijven omtrent certificeringsvraagstukken. Dit doen zij door het geven van advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, arbo & veiligheid, milieu & MVO en voedselveiligheid. In de aanpak nemen ze jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. De norm dient een toegevoegde waarde te leveren voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

CertificeringsAdvies Nederland begeleidt relaties van Auvaro rondom certificeringen op het gebied van ISO 9001 en ISO 27001. Gedurende de samenwerking voorziet CertificeringsAdvies Nederland de organisatie van advies, bewustzijn en trainingen. Auvaro zal vervolgens de verrichte inspanningen toetsen. Door middel van vakkundig advies tillen we zo samen de interne organisatie naar een hoger niveau met een succesvolle certificering tot gevolg.

Instant 27001


Instant 27001 is een direct inzetbaar ISMS gericht op bedrijven die een sterke focus hebben op ICT dienstverlening, zoals softwareontwikkeling, hosting en/of beheer.

Doordat Instant 27001 naast alle noodzakelijke voorbeelden ook alle uitleg en een projectplanning bevat, is het zeer geschikt voor bedrijven die zelfstandig de implementatie willen uitvoeren, maar desgewenst is advies (op afstand) ook beschikbaar.

Er zijn add-ons beschikbaar voor ISO 9001, ISO 22301, ISO 27017, ISO 27018, ISO 27701 en NEN 7510.

Molenaar

&

Plasman Solutions

Molenaar&Plasman Solutions is een snel groeiend organisatieadviesbureau gespecialiseerd in informatiebeveiliging, privacy en quality improvement. Je vindt ons bij klanten in de telecom, ICT, media, (facilitaire) dienstverlening en industrie. Zowel bij MKB bedrijven als (multi)nationals, in Nederland, België en Duitsland. Vanuit een aanstekelijke gedrevenheid zijn wij elke dag bezig onze klanten verder te helpen met diverse organisatievraagstukken. Betrokkenheid, ontzorgen en daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren staan bij ons hoog in het vaandel.

QSN Risicomanagement

QSN is het adviesbureau voor begeleiding naar certificatie en het versterken van bedrijfsprocessen. Organisaties zien certificering vaak als een ‘moetje’, wij zien dat anders. Het gaat namelijk niet om certificering, maar om wat certificering mogelijk maakt. Wij geloven namelijk dat certificering een opstap vormt naar verdere groei en professionalisering. Naar transparante processen, lerende organisaties en betere resultaten. De samenwerking tussen Auvaro en QSN richt zich met name op onze ISAE 3402 dienstverlening, de waarborg dat processen die uitbesteed zijn, aantoonbaar ‘in control’ zijn.

Vidar Security

Vidar Security is een advieskantoor dat op betrouwbare, praktische en doeltreffende wijze hoogwaardige diensten levert aan haar opdrachtgevers, op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit, opleidingen en audit. Zij hanteert een praktische en realistische visie om haar klanten het beste resultaat te bieden. Hierbij is de realiteit en niet de theorie het uitgangpunt. Door jarenlange ervaring, binnen een veelvoud aan organisaties, heeft Vidar Security een heldere en werkzame visie ontwikkeld die bewezen goede resultaten behaalt.