Assurance calculator

Snel een vrijblijvende prijsopgave voor uw assurance-verklaring

Assurance calculator

De aanpak van Auvaro is bewezen effectief en efficiënt en onze auditors zijn zeer ervaren. Hierdoor kunnen wij kwalitatief uitstekende assurance-verklaringen tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden.

Vul onderstaande gegevens voor een prijsopgave.

  Gegevens van de organisatie

  Velden met een * zijn verplicht.

  Scope van het onderzoek


  Type verklaring*
  ISAE 3000/TPMISAE 3402SOC 2
  Diepgang


  Het aantal beheersdoelstellingen en -maatregelen is:*
  Reeds bekend.Nader te bepalen.
  Type onderzoek*
  Type IType II

  U beschikt al over
  Een ISO-certificeringEen assurance-verklaring  Ik ga akkoord met het privacy statement.  Valk

  Als Valk Solutions automatiseren wij bedrijfskritische point of sale processen voor retail organisaties. Onze klanten vertrouwen ons hun concurrentie- en privacygevoelige data toe. De ISAE 3402 verklaring is voor retailers een onafhankelijke bevestiging dat ze bij ons in goede handen zijn. Het auditteam van Auvaro ziet er elk jaar weer nauw op toe dat we volgens de norm werken. Daarmee onderscheiden we ons van de concurrentie.

  Karin Valk
  Algemeen directeur - Valk Solutions

  Itris

  Sinds 2016 voert Auvaro de ISAE3402 audit uit bij Itris. De dienstverlening van Itris aan haar klanten wordt geaudit tegen het normenkader van NOREA. Sinds 2018 wordt ook de ViewPoint functionaliteit, het ERP-pakket van Itris, geaudit tegen een door Itris en haar klanten opgesteld normenkader. Voor beide audits geeft Auvaro jaarlijks een ISAE3402 type II verklaring af. De audits worden in goed overleg met elkaar gepland en door de auditors van Auvaro op een prettige wijze uitgevoerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met deze dienstverlening.

  Marianne van Leeuwen
  Manager Customer Support & Quality - Itris

  CACI

  Onze ISAE 3402-audit is efficiënt en in een plezierige sfeer verlopen. De auditoren hebben ons professioneel begeleid.

  Peter Van Den Plas
  Information Security Officer - CACI B.V.

  Peopleware

  Het auditproces is op een professionele manier uitgevoerd. Onze ICT architecten waren onder de indruk van de aanwezig ICT kennis van de auditors. Gesprekken zijn op een plezierige en constructieve wijze gevoerd. Erg efficiënt dat ISO 27001 en ISAE 3402 audits gecombineerd konden worden.

  Theo van den Hoek
  Programmamanager - Peopleware ICT Solutions

  PeopleINC

  Wij wilden onderzoeken of we een ISAE3402 certificering voor onze salarisservice zouden kunnen krijgen. Na een zoektocht op internet kwamen we bij Auvaro terecht. Na een 1e kennismakingsgesprek zijn we vrij snel begonnen met het beschrijven van de processen en controls. Op advies van Erik hebben we daarna wat controles toegevoegd en gewijzigd en zijn wat aanpassingen gedaan in onze werkwijze, waarna we begin 2019 al een 1e Audit gekregen hebben. Daaruit kwamen wat punten naar voren die aangepast zijn en eind 2019 hebben we de definitieve Audit over 2019 gekregen en waren we ISAE 3402 gecertificeerd! De samenwerking is erg prettig verlopen en de certificering geeft onze klanten ook de zekerheid dat ze bij ons de salarisadministratie met een gerust hart kunnen uitbesteden.

  Pier de Vries
  Manager salaris service - PeopleInc

  Conclusion

  Wij zijn een organisatie waar veel informatie en persoonsgegevens verwerkt wordt van onze klanten. Om een waarborg af te geven over onze informatiebeveiliging zijn we ongeveer 3 jaar geleden bij Auvaro terecht gekomen om ons hierbij te begeleiden en om een ISAE 3402 Assurance verklaring te halen. Ook dit jaar zijn wij weer door Erik en zijn team ge-audit. Het waren intensieve ‘remote audit’ dagen maar Erik en zijn team hebben ons op een hele prettige en flexibele manier begeleid. Ze waren erg grondig en secuur en hebben ons met de juiste opbouwende feedback geholpen om informatiebeveiliging nog beter ‘in control’ te hebben.

  Lisa Houwer
  Security & Information Officer - Conclusion Learning Centers

  previous arrow
  next arrow